Η Έλενα Ράπτη Υπ. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου και συζήτησε για την πολιτική επικαιρότητα.

Πιο συγκεκριμένα μίλησαν:

Για την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου και την ανάγκη σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία:

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμη και καθοριστική. Γι’ αυτό ζητάμε την ψήφο των πολιτών με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου να μπορεί σε ένα περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής, να εξασφαλίσει μια Κυβέρνηση σταθερή, με ενιαίο λόγο, γρήγορα αντανακλαστικά και σαφή προσανατολισμό, για να συνεχίσει η χώρα να πηγαίνει μπροστά.

Απέναντι στο χάος του υπόλοιπου πολιτικού σκηνικού η μόνη ουσιαστική πρόταση διακυβέρνησης είναι η δική μας. Την 21η Μαΐου Ελληνίδες και Έλληνες θα επιλέξουν τελικά ποιον προτιμούν για Πρωθυπουργό και ποιο κόμμα προτιμούν για Κυβέρνηση. Και όσο πιο ισχυρή θα είναι η δύναμη του πρώτου και η απόσταση από τον δεύτερο, τόσο πιο εύκολος θα είναι μετά ο δρόμος προς μία πιο αισιόδοξη επόμενη ημέρα.

 Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, είναι εθνική αναγκαιότητα. Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία».

🔹Φιλοξενήθηκα στην πρωινή εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» @kalimeraellada_ant1 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 @ant1tv με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη @giorgos_papadakis_official και Μαρία Αναστασοπούλου @mamastasopoulou και συζητήσαμε για την πολιτική επικαιρότητα.🔹Πιο συγκεκριμένα μιλήσαμε:🔹Για την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου και την ανάγκη σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία:◾️Η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμη και καθοριστική. Γι’ αυτό ζητάμε την ψήφο των πολιτών με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου να μπορεί σε ένα περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής, να εξασφαλίσει μια Κυβέρνηση σταθερή, με ενιαίο λόγο, γρήγορα αντανακλαστικά και σαφή προσανατολισμό, για να συνεχίσει η χώρα να πηγαίνει μπροστά.◾️Απέναντι στο χάος του υπόλοιπου πολιτικού σκηνικού η μόνη ουσιαστική πρόταση διακυβέρνησης είναι η δική μας. Την 21η Μαΐου Ελληνίδες και Έλληνες θα επιλέξουν τελικά ποιον προτιμούν για Πρωθυπουργό και ποιο κόμμα προτιμούν για Κυβέρνηση. Και όσο πιο ισχυρή θα είναι η δύναμη του πρώτου και η απόσταση από τον δεύτερο, τόσο πιο εύκολος θα είναι μετά ο δρόμος προς μία πιο αισιόδοξη επόμενη ημέρα. ◾️ Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, είναι εθνική αναγκαιότητα. Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. #ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών @kalimeraellada_ant1 @ant1tv @giorgos_papadakis_official @mamastasopoulou

Posted by Elena Rapti on Wednesday, May 10, 2023