Συγκλονιστικά είναι όσα ανέφερε η αδερφή του 48χρονου Γιάννη Βουτσινά που σκοτώθηκε στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, καθώς είπε ότι είχαν καλέσει σε αμφιθέατρο τους συγγενείς που είχαν διαμελισμένους νεκρούς, ώστε να τους ανακοινώσουν το μακάβριο νέο με κατάλληλο τρόπο.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και είπε ότι «στη 2η μάζωξη στο αμφιθέατρο είχαν έρθει ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, οι αρτιμελείς σοροί έχουν φύγει και, η συγκέντρωση αφορούσε σε διαμελισμένα πτώματα».

«Φόραγα ένα καπέλο, όταν μας είπαν ότι αναφερόμαστε σε διαμελισμένα πτώματα, χαμήλωσα το καπέλο, χωρίς να φωνάξω και να εξωτερικεύσω, μία κοπέλα, δίπλα μου οι λυγμοί και το κλάμα της ακούστηκαν σε όλο το αμφιθέατρο…Αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κληθεί να μας βοηθήσουν δεν τους είχαν ενημερώσει για το τι θα ακούσουμε εμείς…», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στη στιγμή που πήγε να παραλάβει τη σορό του αδερφού της. Η γυναίκα δήλωσε πως «όταν πήγα να παραλάβω τη σορό του αδερφού μου, ήταν κάποιοι αστυνομικοί που έκλαιγαν για μένα……».