Δύο Βούλγαροι βρίσκονται ανάμεσα στα άτομα που επιβιβάστηκαν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα η οποία φέρεται να είναι φοιτήτρια και η οποία τραυματίστηκε ελαφρά στο δυστύχημα. Η γυναίκα έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Το δεύτερο άτομο βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι ένας άντρας αγνώστων στοιχείων και φέρεται να είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους του δυστυχήματος.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, σήμερα το μεσημέρι, ο Βούλγαρος πρέσβης έφτασε στο ΑΧΕΠΑ, ο οποίος ζήτησε και έλαβε ενημέρωση από τη διοίκηση του ιδρύματος.

Επιπλέον, έξω από το νοσοκομείο παραβρέθηκε και συνεργείο από τον βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό Nova, κάνοντας ρεπορτάζ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ο δημοσιογράφος του σταθμού μάλιστα μίλησε στα ελληνικά τηλεοπτικά συνεργεία επισημαίνοντας πως το ενδιαφέρον τους αφορά και την παρουσία των δύο Βουλγάρων στη μοιραία αμαξοστοιχία, ενώ, παράλληλα, τόνισε πως δεν έχουν πληροφορίες για τον άντρα αγνοούμενο.