Άλλο ένα περιστατικό αναίτιας επίθεσης ανδρός κατά γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη, έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ύστερα από καταγγελία του θύματος στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας e-evros.gr το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, σε κεντρική οδό της πόλης, αφορά μια 18χρονη φοιτήτρια, η οποία την ώρα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια, δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ηλικίας περί τα 45-50 ετών.

Πιο αναλυτικά, ο «εύσωμος και κοντός» άντρας, σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, αρχικά την πλησίασε, ζητώντας της αναπτήρα και προσπαθώντας να πιάσει συζήτηση μαζί της. Η κοπέλα φοβισμένη προσπάθησε να τον αποφύγει και τότε ο άνδρας της επιτέθηκε, χτυπώντας την με δύναμη στο πρόσωπο.

Η φοιτήτρια, όπως ήταν αναμενόμενο πανικοβλήθηκε και τρέχοντας να σωθεί από τον βίαιο άγνωστο, κρύφτηκε στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, περιμένοντας να απομακρυνθεί ο δράστης.

Τις επόμενες μέρες, η φοιτήτρια προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα.