Όλες οι παρέες μοιράζονται μυστικά! Μυστικούς κώδικες επικοινωνίας, μέρη συνάντησης αλλά και αναμνήσεις και εμπειρίες που μόνο τα μέλη της γνωρίζουν…

Η δική μου παρέα για παράδειγμα έχει βρει ένα υπέροχο ταβερνάκι που φτιάχνει υπέροχους μεζέδες και σερβίρει εκλεκτό ουζάκι. Λόγω της τοποθεσίας του δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό και εμείς δεν την αποκαλύπτουμε σε κανέναν, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι όποτε θελήσουμε θα βρούμε ελεύθερο τραπέζι.

Και αυτό δεν είναι το μόνο μυστικό που έχουμε. Γενικά είμαστε μυστικοπαθείς ως παρέα, ωστόσο αν είμαστε διατεθειμένοι να αποκαλύψουμε ένα μυστικό αυτό είναι το πως μπορεί κανείς να απογειώσει ακόμη και την πιο συνηθισμένη μέρα και να την κάνει μοναδική!

Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Βήμα 1

Λοιπόν, η πρώτη προϋπόθεση είναι να έχει ήλιο! Αν ποτέ ξυπνήσετε και δείτε τον ήλιο ψηλά στον ουρανό είτε είναι καθημερινή, είτε σαββατοκύριακο, τότε πληρούμε τον πρώτο κανόνα για τη δημιουργία μίας συναρπαστικής ημέρας.

Βήμα 2

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πιάσετε το κινητό και να στείλετε μήνυμα σ’ έναν φίλο σας. Ξέρετε πως πάνε αυτά… εσείς θα στείλετε στον Χρήστο, ο Χρήστος στη Μαρία, η Μαρία στον Τάκη… και μέχρι να το καταλάβετε θα έχει μαζευτεί ολόκληρη η παρέα και κάμποσοι παραπάνω.

Βήμα 3

Επιλέξτε τον προορισμό. Εδώ οι προτάσεις είναι πολλές και η επιλογή εξαρτάται από τη μέρα, τη διάθεση κτλ. Μπορεί να έχετε και εσείς ένα μυστικό ταβερνάκι που ξέρετε ότι πάντα θα έχει χώρο για εσάς. Μπορεί ως παρέα να προτιμάτε τις εξορμήσεις στην εξοχή και τη θάλασσα ή μπορεί απλά να μαζεύεστε στο σπίτι ή στο μπαλκόνι. Επιλέξτε λοιπόν το μέρος συνάντησης και ετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα που είναι ίσως και το πιο σημαντικό!

Βήμα 4

Και φτάσαμε στο τέλος το οποίο όμως και σηματοδοτεί την αρχή μίας συναρπαστικής ημέρας! Το μυστικό για να απογειωθεί κάθε μέρα με ήλιο και να ανυψωθεί το κέφι της παρέας είναι να προσθέσουμε στην εξίσωση το ούζο Πλωμαρίου.

Κάπως έτσι λοιπόν χτίζονται οι ωραιότερες μας στιγμές. Γύρω από ένα τραπέζι, με πολλά  χαμογελαστά πρόσωπα που ακολουθούν συγκεκριμένη τελετουργία για να απολαύσουν το αγαπημένο τους ούζο και σηκώνουν κάθε τόσο με ενθουσιασμό τα ποτήρια τους και μοιράζονται ευχές για πολλές ακόμα τέτοιες ημέρες.

Τουλάχιστον αυτό έχει αποδειχθεί ως το αλάνθαστο μυστικό της δικής μας παρέας. Δοκιμάστε το και εσείς και συμπληρώστε κάθε ηλιόλουστη ημέρα με το Ούζο Πλωμαρίου και απολαύστε όμορφες στιγμές με όποιον τρόπο εσείς θέλετε!