Επιδείνωση θα παρουσιάσει τα επόμενα 24ωρα ο καιρός σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ενώ θα επηρεαστεί και η περιοχή της Αττική, την ώρα που η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε ότι από το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) ο καιρός θα επιδεινωθεί και την Πέμπτη (26/1) αναμένεται ακόμη και στην Αττική να υπάρξουν περάσματα με έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχές και καταιγίδες) που θα χρειαστούν προσοχή.

Πυκνά χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής χώρας από τα 1.200 μέτρα, στα βορειοδυτικά οι χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται ακόμη και στα 400 μέτρα, ενώ και η κεντρική Μακεδονία θα έχει χιόνια στα 300 μέτρα.

Την Παρασκευή (27/1) ο καιρός θα παραμείνει άστατος, με βροχές στα δυτικά, τα νότια, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η ίδια καιρική εικόνα και το Σάββατο (28/1), με χιόνια στα ορεινά της Πελοποννήσου, ενώ την Κυριακή (29/1) θα υπάρχουν βροχές στις ίδιες περιοχές ανά περιόδους.

Από την Πέμπτη πάντως θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασία και μέχρι την Κυριακή ο υδράργυρος θα είναι εναρμονισμένος με τον χειμώνα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού