Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στην Εύβοια. Η καταιγίδα που ξέσπασε στο νησί λίγο πριν τις 6:00 το πρωί, δημιούργησε χάος στους δρόμους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αυτή την ώρα στο δρόμο Μαντούδι – Προκόπη καθώς, έχουν πέσει πλατάνια από τους ισχυρούς ανέμους και την καταιγίδα. Μάλιστα η Πυροσβεστική μέσα στην βροχή και στον αέρα προσπαθεί να ανοίξει τον δρόμο. Επιπλέον σφοδροί άνεμοι που πλήττουν τα νότια τμήματα του νησιού, είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρου επάνω σε γνωστή επιχείρηση στην παραλία.

«Κανείς δεν κατάλαβε πόσο επικίνδυνη ήταν εκείνη την ώρα η καταιγίδα. Αν έπεφταν τα πλατάνια πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα κανένας από την πολιτική προστασία του δήμου Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας δεν ήταν εκεί να ενημερώσει τον κόσμο που ήταν μέσα στά αμάξια τους για να πάνε στις δουλειές τους με λίγο τύχη περάσαμε και δεν έγινε κάτι χειρότερο», δήλωσε στο evima.gr ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Στάμου.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου μιλώντας στο evima είπε: «Έπεσαν κλαδιά στο δρόμο και στείλαμε υπαλλήλους και τα καθάρισαν. Ήταν πολύ ισχυρή η καταιγίδα», είπε ο Γιάννης Καντζούρας.