Η μητέρα της 41χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της τον περασμένο Ιανουάριο στην Αργυρούπολη μίλησε για την υγεία της κόρης της και τόνισε ότι αρχικά δεν αναμένονταν να επιβιώσει, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Η γυναίκα ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά, ώστε το παιδί της πλέον να μπορεί να πει μόνο τρεις λέξεις και να χρειάζεται διαρκώς φροντίδα, αφού δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Ήταν δυνατή και άντεξε γιατί όταν την πήγα στο νοσοκομείο κρεμόταν από μια κλωστή και μου έλεγαν (οι γιατροί) ότι δεν πρόκειται να ζήσει», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».

Παράλληλα, δήλωσε πως η κόρη της το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τους σφίγγει το χέρι, αφού δεν έχει επανέλθει πλήρως και είναι αμφίβολο το πότε θα γίνει. «Είναι το μόνο που κάνει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει πλήρως. Ακόμα και σήμερα δεν αυτοεξυπηρετείται», είπε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε πως «τώρα ξεκίνησε λογοθεραπείες. Είπε δύο λέξεις. Ένα “όχι”, ένα “ναι” και ένα “καλά” είπε στον άντρα μου. Τίποτε άλλο. Με πολλές στερήσεις τα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας. Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα, να μην ξαναβγεί έξω. Για να μην χτυπήσει καμιά άλλη γυναίκα και καμιά μάνα να μην ξανακλάψει».

Σημειώνεται, ότι η 41χρονη μετά από πολλαπλά χειρουργεία κατάφερε να μείνει ζωντανή και σήμερα, με τη βοήθεια του Οργανισμού Πράξη Αγάπης, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Η 41χρονη ξεκίνησε να λέει κάποιες λέξεις, καθώς οι εγκεφαλικές κακώσεις είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια ομιλίας, και να ανταποκρίνεται στις υποδείξεις των θεραπευτών της. Έχει αρχίσει επίσης να κινεί τα άκρα της και να κάνει κάποια βήματα.