Με αγωνία αναμένει η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου να δει αν τα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια ανήκουν στον άνδρα που δολοφονήθηκε το 2012. Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσόπουλος μίλησε για την υπόθεση και για τις υποψίες.

«Είναι μία υπόθεση που έχει κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Τα οστά βρέθηκαν στην περιοχή των Δερβενοχωρίων που κινήθηκαν οι ήδη καταδικασθέντες και δολοφόνοι του άτυχου Μάριου. Προκύπτει από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ότι κινήθηκαν στην περιοχή, όποτε περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα» είπε στο Mega Καλημέρα.

Για την αντίδραση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο κ. Ρουσόπουλος επεσήμανε πως, «είναι τεράστια η αγωνία της, είναι μεγάλο το άγχος της. Περιμένει 10 χρόνια να βρει κάτι από τον Μάριο. Έχουμε καταδικασθέντες και 18 χρόνια ο εγκέφαλος, σε πολυετείς καθείρξεις, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, έχουμε νέες διώξεις σε 8 άτομα που φέρεται να είναι άμεσοι συνεργοί του “εγκεφάλου”, και δυστυχώς κάνεις μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει».

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012 όταν ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, φεύγει από το Διακοπτό Αχαΐας όπου βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα του για την Αθήνα. Από εκείνη την ημέρα η μητέρα του δεν τον ξαναείδε ποτέ. Όλα αυτά τα χρόνια η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τη σορό του, ενώ δεκάδες είναι και οι εκπομπές που έχει αφιερώσει η Αγγελική Νικολούλη αναζητώντας το τι ακριβώς έγινε.