Την σιωπή του έσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την ψευδή είδηση την οποία μετέφερε σχετικά με τον Γιώργο Μάγκα.

Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα της Πέμπτης 18/8 ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε ότι ο «βασιλιάς του κλαρίνου» Γιώργος Μάγκας έφυγε από τη ζωή δίνοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

Λίγο αργότερα απέσυρε αυτή την ανάρτηση και αποκάλυψε ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση και για ένα τεράστιο λάθος.

Ωστόσο, τόσο ο Γιώργος Μάγκας όσο και η οικογένειά του την επόμενη μέρα μιλώντας σε εκπομπές εξέφρασαν τον έντονο εκνευρισμό τους για αυτή την είδηση η οποία δεν ίσχυε και δημιούργησε αναστάτωση.

Ενώ επίθεση κατά του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα εξαπέλυσε και ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

«Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας και δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι και παρουσιαστές κυρίως, που τον παίρνουν στα σοβαρά» ανέφερε μεταξύ άλλων στην δήλωσή του.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής (19/8) ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να τοποθετηθεί για το άτυχο συμβάν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενων… ο διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμα μία φορά να με στοχοποιήσουν, να με βρίζουν χυδαία, να με προσβάλλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Friday, August 19, 2022