Φωτιά ξέσπασε στο σπίτι του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου, την Κυριακή. Η φωτιά προκάλεσε πολλές καταστροφές στην οικία, ωστόσο η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα να μην καεί ολοσχερώς το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, από τις πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές διερευνάται ο τρόπος εκδήλωσης της φωτιάς, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά ακόμα και το σενάριο του εμπρησμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το 40ήμερο μνημόσυνο του θύματος του φονικού, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας παρέμεναν στο σημείο και φύλαγαν την περιοχή μέρα και νύχτα.

Στο χωριό δεν μένει πλέον κανένα μέλος της οικογένειας του δράστη και το σπίτι παραμένει άδειο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποφασίστηκε να σταματήσει και η διαρκής φύλαξη της περιοχής από αστυνομικές δυνάμεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένας 22χρονος, πατέρας ενός βρέφους μόλις 20 ημερών έπεσε νεκρός στις 12 Ιουνίου, όταν ο 44χρονος, με τον οποίο φέρεται να είχαν χρόνιες κτηματικές, τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές, με τις τρεις να βρίσκουν το σώμα του.

Ο δράστης κατέβηκε από το φορτηγάκι του, έξω από το σπίτι της αδερφής του 22χρονου, τον πυροβόλησε, στη συνέχεια μπήκε και πάλι σε αυτό και τράπηκε σε φυγή με τις αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Από τις έρευνες στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 32mm.