Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς προκλήθηκε ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα το οποίο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από θαύμα δεν αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή οδηγών και περαστικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου του Alpha, άνθρωποι που ήταν στο σημείο τη στιγμή της σύγκρουσης, ισχυρίζονται ότι το περιστατικό θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερα «αποτελέσματα», ωστόσο, το ευτύχημα ήταν πως υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και τραυματισμοί που δεν αποδείχθηκαν σοβαροί.

«Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα, είναι εγκληματίες» ακούγεται να λέει ένας πολίτης που βρέθηκε στο σημείο ενώ ένας άλλος σημείωνε «με όριο ταχύτητας 70χλμ/ώρα ήρθε με βελτιωμένο αυτοκίνητο με 800 άλογα να κάνει τον μάγκα με έναν άλλον».

«Θα φας ξύλο, όχι από την αστυνομία αλλά από εμάς» ανέφερε ένας άλλος – πιθανότατα οδηγός οχήματος που ενεπλάκη άθελά του στο συμβάν – προς τον οδηγό ενός μαύρου Audi το οποίο φέρεται να είναι ένα από τα δυο οχήματα τα οποία έκαναν κόντρες σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπόλοιπων.

«Ακούσαμε ότι έκαναν κόντρες, πέρασε το ένα αυτοκίνητο και καρφώθηκε πάνω σε ένα άλλο. Μετά έπεσαν κι άλλα από πίσω» ανέφερε ένας ακόμα μάρτυρας.

Οι πληροφορίες θέλουν τα δύο από τα οχήματα να έκαναν κόντρα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα δυο πρώτα οχήματα της καραμπόλας έκαναν κόντρα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο του ατυχήματος και το ένα να χάσει τον έλεγχο να τρακάρει και στη συνέχεια το ένα να πέφτει πάνω στο άλλο από πίσω.