Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε φίλη της οικογένειας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα και ανέφερε πως δεν πήγε στη κηδεία της Τζωρτζίνας, γιατί θεώρησε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε το παιδί της.

«Εγώ πιστεύω ότι τα έκανε όλα για τον Μάνο. Εγώ είχα πάει μόνο στης Ίριδας την κηδεία, στης Τζωρτζίνας δεν είχα πάει. Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή, πίστευα ότι ήταν κοροϊδία. Δεν μπορούσα δηλαδή να την δω μπροστά μου. Και πιστεύω και τα άλλα δύο -δεν ξέρω αν είναι με τον ίδιο τρόπο- αλλά πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε πως σύμφωνα με την ίδια, η 33χρονη κατηγορούμενη περιέγραφε με απάθεια τους θανάτους των παιδιών, καθώς σημείωσε ότι «μιλούσε για τον θάνατο της Μαλένας λες και διάβαζε κάποιο παραμύθι».

«Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να γυρνάει ο Μάνος, για να τη λυπάται, γιατί ο Μάνος μου το είχε πει ότι ήθελε να χωρίσει αλλά δεν μπορώ γιατί την λυπάμαι, Μάλιστα μου είχε πει κιόλας, του είχε πει και η ίδια ότι έχει καρκίνο και ότι το ξεπέρασε και επειδή είχε χάσει το πρώτο παιδί την Μαλένα δεν μπορούσε να την αφήσει γιατί την λυπόταν», πρόσθεσε στη συνέχεια.