Νέα τροπή φέρεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, αφού δημοσίευμα αναφέρει ότι βασικός μάρτυρας της υπόθεσης δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους, ώστε να μην καταθέσει.

Συγκεκριμένα, το eviathema.gr αναφέρει ότι μάρτυρας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, που επέβαιναν σε όχημα χωρίς πινακίδες.

Μάλιστα, δημοσιεύει την ανακοίνωση του Δημήτρη Μπάρδη, πληρεξούσιου δικηγόρου του μάρτυρα, που φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και αναφέρει το εξής:

«Σήμερα 21 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους υπεβλήθη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για λογαριασμό του εντολέα μου, Ευάγγελου Ασμάνη, αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, κατά αγνώστων δραστών.

Στις 8 Φεβρουαρίου, κουκουλοφόροι δράστες οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μαύρο Ford Focus χωρίς πινακίδες, κύκλωσαν τον Ασμάνη, του προκάλεσαν ελαφρά τραύματα και τον απείλησαν να «προσέξει καλά τι θα πει» και “πως θα το πει” όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον “λιώσουν”.

Ο εντολέας μου βιώνει κλίμα τρομοκρατίας στον τόπο που ζει από σκοτεινές δυνάμεις που έχουν συνασπιστεί προκειμένου ο φάκελος του θανάτου της υπόθεσης Βαλυράκη να κλείσει ως ένα θαλάσσιο ατύχημα».