Ανατριχιάζει η κατάθεση της 16χρονης κοπέλας που, όπως έγινε γνωστό χθες, καταγγέλλει παίκτη ριάλιτι, που είναι στον αέρα αυτή την περίοδο, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το κορίτσι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και μέρος της κατάθεσής της στους αστυνομικούς φέρνει στο φως η εκπομπή Το Πρωινό.

«Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων» περιγράφει η 16χρονη και προκαλεί ανατριχίλα.

«Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ. Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο» συγκλονίζει

«Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι» υποστηρίζει η 16χρονη.