«Είμαι σε σοκ αλλά κλαίω από χαρά δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα, τα όσα θυμάται η κοπέλα είναι ακραία» γράφει ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Ηλίας Γκιώνης, που βρέθηκε και ο ίδιος στο στόχαστρο, έπειτα από τους ισχυρισμούς του εναντίον της Ιωάννας Τούνη ότι αποφάσισε να κατονομάσει τον άνθρωπο που διέρρευσε το βίντεό της για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την υπόθεση της 24χρονης, εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνησή του καθώς ενημερώθηκε ότι το θύμα του βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, τον ψάχνει για να τον ευχαριστήσει.

«Εχθές το βράδυ μας ενημέρωσαν ότι με ψάχνει η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα η κοπέλα με πήρε τηλέφωνο να μου πει ευχαριστώ και ότι θέλει να γίνουμε μία ομάδα μαζί με τον δικηγόρο της για να παλέψουμε με τα τέρατα. Μίλησα με τον Χρήστο τον δικηγόρο της και μου έλεγε ο άνθρωπος ευχαριστώ για όσα κάνω, μου ανέλυσε όσα στοιχεία έχει και είπαμε ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τα πάντα μαζί. Είμαι σε σοκ αλλά κλαίω από χαρά δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα, τα όσα θυμάται η κοπέλα είναι ακραία. Στηρίζουμε τον αγώνα της κοπέλας. Μου είπε ότι αυτή πέρασε ότι πέρασε τώρα θα παλέψει για τα υπόλοιπα κορίτσια και μου ζήτησε όποιο κορίτσι θέλει να σας δώσω το κινητό της για να μιλήσετε και να γίνεται ομάδα» έγραψε σε story στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία του με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας Γκιώνης.

Το story του Ηλία Γκιώνη