Δεν έχει τέλος ο αγώνας των αρνητών του κορονοϊού και των αντιεμβολιαστών. Μετά τις διαμαρτυρίες και τα συνεχή κηρύγματά τους μέσω διαδικτύου, και όχι μόνο, ήρθε η σειρά της έκδοσης ενός ημερολογίου που περιέχουν δήθεν δηλώσεις για την επικινδυνότητα των εμβολίων.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, πρόσφατα, μοναστήρι στο Πήλιο εξέδωσε ημερολόγιο με τον τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιασθής» το οποίο περιέχει κείμενα που αποτρέπουν τους πιστούς από τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

«Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι – Μητροπολίτες έφθασαν να συνιστούν από τον άμβωνα, ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών, το εμβόλιο» αναφέρεται σε κάποιο σημείο του ημερολογίου.

Στο ίδιο βιβλίο, όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενείται και δήλωση του δικηγόρου Δήμου Θανάσουλα η οποία αναφέρει: «Με απάνθρωπες και αυταρχικές μεθόδους επιχειρείται ο απόλυτος κοινωνικός έλεγχος». Πρόκειται για τον ίδιο δικηγόρο ο οποίος είχε υπερασπιστεί τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ οι οποίοι είχαν βγει σε αναστολή εργασίας επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο.