Η δεύτερη στάση των Βίκος Relays πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι, την Κυριακή 26 Απριλίου, με το μεγάλο δήμο των βορείων προαστίων να φιλοξενεί την αθλητική δράση και το κοινό να στηρίζει θερμά με τη συμμετοχή του την ενέργεια.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρουσίασε τη δική της ομάδα «Βίκος Running Team» στους αγώνες σκυταλοδρομίας, μια ομάδα που συγκροτήθηκε μέσα από το application «Run with Us, Run with VIKOS».

Το «παρών» στην ομάδα ΒΙΚΟΣ έδωσαν μεταξύ άλλων και αγαπημένοι καλλιτέχνες και αθλητές, ενισχύοντας τον εθελοντικό χαρακτήρα της δράσης, παροτρύνοντας τον κόσμο να λάβει μέρος στις σκυταλοδρομίες και να αποτελέσει μέλος της πιο δροσερής ομάδας. Τα έσοδα από τις εγγραφές των συμμετεχόντων διατέθηκαν για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.

Η μασκότ Καρδιά της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και τονίζοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας «Απ΄ την πηγή και απ’ την καρδιά».

Στις 17 Μαΐου στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας της χρονιάς με βασικό σύνθημα: «Μόνος τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά!»


Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγο του, Γιάννης Καγιούλης, συγκρότημα Otherview, Gino, Μαριτζίνα Καλογνωμά CIVITAS.


Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου και συμμετέχοντες των VIKOS Street.


Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου και συμμετέχοντες των VIKOS Street.