Τις ευχές τριών παιδιών αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα η εταιρεία Smile Kiosk η οποία επίσης ενίσχυσε το Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) με μία δωρεά 10.000 ευρώ. Η εταιρεία εκτός από τη χαρά που προσέφερε στους μικρούς της φίλους δημιούργησε τα αστέρια ευχής φορώντας τους ένα χαμόγελο και υποστηρίζοντας το μόττο «Χαμογέλα στο Περίπτερο σου» στα 42 καταστήματά της που βρίσκονται σε όλη την Αττική.

Η γιορτινή συνάντηση, στην οποία έδωσαν το παρών στελέχη εταιρειών και προσώπων του αθλητισμού και της τηλεόρασης και πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Smile Kiosk, υπερήφανου υποστηρικτή του Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), φιλοξενήθηκε στις 15/12 στο στολισμένο χώρο του Albion στο Ψυχικό.

Η εταιρεία Smile Kiosk κάλεσε στη συνάντηση πολλούς φίλους της ώστε να ενημερωθούν για το πολύτιμο έργο του Μake Α Wish ενώ παράλληλα φωταγώγησε το χώρο του Albion στα χρώματα του Οργανισμού, τιμώντας έτσι την πρώτη παιδική ευχή που της ζητήθηκε πραγματοποιήσει.

Smile Kiosk

Στην εκδήλωση θέλοντας να δείξουν τη στήριξή τους στο έργο της εταιρείας Smile Kiosk παραβρέθηκαν προσωπικότητες από όλους τους χώρους όπως οι εξής: η Ceo της Μake Α Wish Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η πρέσβειρα του οργανισμού Φαίη Σκορδά, η Μαριάνθη Καφεντζή, η Τάνια Νικολοπούλου, η Κατερίνα Μαντά, η Τζένη Οικονόμου, ο Νικόλας Ράπτης, ο Νίκος Παπαγγελής, ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Λάσπα, η Θέλξη, ο Γιάννης Σπαλιάρας καθώς και διευθυντικά στελέχη από όλες τις εταιρείες.