Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναμένεται να καταθέσει η 30χρονη πρώην σύντροφός του η οποία, όπως έχει καταγγείλει, είδε τις προσωπικές τους στιγμές σε sites πορνογραφικού περιεχομένου. Η 30χρονη είναι αποφασισμένη, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel να κυνηγήσει τον παρουσιαστή με ότι μέσο της παρέχει ο νόμος για τον δημόσιο διασυρμό της, όπως είπε η δικηγόρος της.

«Ναι, θα κάνουμε αγωγή. Αυτό έχει δρομολογηθεί. Θα γίνουν και οι αντίστοιχες αστικές ενέργειες γιατί προς το παρόν έχει δρομολογηθεί η ποινική διαδικασία » είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος κ. Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στην κάμερα του Star.

«Μου έλεγε σε αγαπάω και μου ζητούσε ακραία πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε. Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτά που ζητούσε. Ήταν χυδαία που θεωρούνται και ποινικά κολάσιμα» ανέφερε μεταξύ άλλων η 30χρονη καταγγέλλουσα και πρόσθεσε: «Μου ζητούσε να βρεθώ με άλλους άντρες χωρίς την παρουσία του να το τραβήξω βίντεο και να του το στείλω» ενώ πρόσθεσε: «Μου έλεγε ότι είμαστε πανηδονιστές και ότι είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτά».