Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία στην Ηλεία με τους σφοδρούς ανέμους να σαρώνουν το λιμάνι του Παλουκίου, του δήμου Ήλιδας, την περιοχή της Κουρούτας και να δημιουργούν προβλήματα στην παραλία της Σπιάντζας και την παραλία της Σκαφιδιάς.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν όλη την νύχτα, η θάλασσα «βγήκε» από το Αλιευτικό Καταφύγιο στο λιμάνι του Παλουκίου, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αλιείς κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να προστατέψουν τα σκάφη τους.

Άνεμοι σε Παλούκι και Κουρούτα

Ζημιές σε Κουρούτα και Σαβάλια

Από την κακοκαιρία προκλήθηκαν ζημιές και στην περιοχή της Κουρούτας, αλλά και στα Σαβάλια, ενώ πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές του δήμου Ήλιδας.

Άνεμοι σε Παλούκι και Κουρούτα

Οι θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην παραλία της Σπιάντζας και την παραλία της Σκαφιδιάς, του δήμου Πύργου, οι οποίες «χτυπήθηκαν» από την κακοκαιρία.

Κακοκαιρία σε Σπιάντζα, Σκαφιδιά και Άγιο Ανδρέα

Δυνατό μπουρίνι «χτύπησε» ακόμη και την περιοχή του Αγίου Ανδρέα.

Κακοκαιρία σε Σπιάντζα, Σκαφιδιά και Άγιο Ανδρέα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, επίσης, δέχθηκε κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στη Μούτελη, καθώς και για κοπές δέντρων στην ευρύτερη περιοχή. Η κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα καθώς δυνατοί άνεμοι έως και 9 μποφόρ πνέουν από το πρωί.

Κακοκαιρία σε Σπιάντζα, Σκαφιδιά και Άγιο Ανδρέα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές: