Μια 26χρονη γυναίκα από τη Δράμα, η οποία είχε κολλήσει κορονοϊό, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου γέννησε με καισαρική. Η νεαρή γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί, εξηγώντας ότι φοβόταν.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega μέσα από το νοσοκομείο, η 26χρονη δήλωσε: «Είμαι καλύτερα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είχα οξυγόνο, έκανα πυρετό από το προηγούμενο Σάββατο 6 του μηνός μέχρι τις 15. Το νοσοκομείο της Δράμας με έστειλε στο Ιπποκράτειο. Το μωράκι είναι μια χαρά».

Η ίδια είπε πως δεν γνωρίζει πώς κόλλησε κορονοϊό, ενώ είπε ότι είδε το παιδί της από μακριά.

Για το εμβόλιο σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το εμπιστευόμουν. Αλλά τώρα σίγουρα θα το κάνω γιατί νόσησα και ξέρω πώς είναι».

Σύμφωνα με την ίδια, ο γυναικολόγος της είπε να κάνει το εμβόλιο «μόλις γεννήσει με το καλό». «Κι εγώ φοβόμουν. Και ο γιατρός να μου το έλεγε δεν θα το έκανα», σημείωσε ακόμη η 26χρονη.

«Το μεγαλύτερο ποσοστό των εγκύων ακούει τους γυναικολόγους, οπότε θα πρέπει να το δουν αυτό. Η επιστημονική κοινότητα πρέπει να συμφωνεί, γιατί υπάρχουν διάφορες κατευθύνσεις», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα ο Χρήστος Τζελέπης, πρόεδρος εργαζομένων στο Ιπποκράτειο.