Μουντός θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες με συννεφιές και τοπικές βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, με τον υδράργυρο ωστόσο να πέφτει στις περισσότερες περιοχές της χώρας -μεταξύ των οποίων και η Αττική- την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Την Τρίτη θα σημειωθούν στην Αττική τοπικές νεφώσεις και δεν αποκλείονται τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 13 μέχρι τους 20 βαθμούς Κελσίου με αυξημένη σχετική υγρασία.

Την Τετάρτη, με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορειονατολικού Αιγαίου, τα σύννεφα στη χώρα θα πυκνώσουν και η θερμοκρασία -κυρίως σε αυτές τις περιοχές- θα σημειώσει πτώση.

Όπως φαίνεται στον χάρτη πρόγνωσης της θερμοκρασίας, ο υδράργυρος θα πέσει την Τετάρτη, και στην Αττική η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι στους 16 βαθμούς Κελσίου. Η πιο κρύα ημέρα φαίνεται ότι θα είναι η Πέμπτη, με τον υδράργυρο στην Αττική να κάνει βουτιά στους 14 βαθμούς Κελσίου. Παρασκευή και Σάββατο μικρή άνοδος στους 16 και 17 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου είχε κάνει λόγο για καιρικό σασπένς σχετικά με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν μέσα στον Νοέμβριο στην Ελλάδα και αναφέρθηκε σε δύο εκδοχές για την πορεία του καιρού.