Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καπανδριτίου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Δευτέρα 4 έως το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από τις 20:00 έως τις 08:00 κάθε επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας στην περιοχή του Καπανδριτίου (από το 35,1ο έως το 33,6ο χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται στην εναπομείνασα δεξιά λωρίδα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Οδός.

Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών, θα ακολουθήσει αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται στην εναπομείνασα αριστερή λωρίδα.

Σημειώνεται ότι τις Κυριακές δε θα εκτελεστούν εργασίες.

Η Νέα Οδός προσθέτει πως «έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών» καθώς και ότι «σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους».

Τέλος, «ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα».

*Φωτογραφία αρχείου