Τρισάγιο στη μνήμη της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, την οποία σκότωσε ο φίλος της στη Φολέγανδρο, τελέστηκε το Σάββατο στο νησί.

«Λίγο πριν τις 40 ημέρες από τον άδικο χαμό της Γαρυφαλιάς ως ελάχιστο φόρο τιμής τελέσαμε τρισάγιο στην μνήμη της. Ο Θεός να δίνει υπομονή και δύναμη στους οικείους της» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμος Φολεγάνδρου σύμφωνα με το syrospress.gr.

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Η σορός της κοπέλας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά με τα ρούχα της. Κοντά της μέσα στη θάλασσα βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.

Ο 30χρονος υποστήριξε ότι «μάλωσαν και χάλασε η φάση» και «ήταν η κακιά ώρα» για αυτό που συνέβη. Ο δράστης ξυλοκόπησε άγρια την 26χρονη κοπέλα και την έσυρε στα βράχια πριν την πετάξει στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της αλλά εν ζωή.

Η σορός της άτυχης γυναίκας έφερε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι. Αιτία θανάτου ήταν όμως ο πνιγμός της. «Οι πολλαπλές κακώσεις που φέρει στο κεφάλι υποδηλώνουν πάλη, ενώ υπήρξε και πτώση και σύρσιμο στα βράχια», σημείωνε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας.