Επτά άτομα -από τα 29- του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Πρωτεύς βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, το οποίο σήμερα δεν πραγματοποίησε το πρωϊνό δρομολόγιο από Βόλο για Σποράδες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές διαμαρτυρίες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της λιμενάρχη, Βασιλικής Κωνσταντά, το πλοίο έπρεπε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, το οποίο προβλέπει αντικατάσταση του προσωπικού με νέο και απολύμανση του πλοίου.

Η απολύμανση έχει ήδη πραγματοποιηθεί, ενώ το πλοίο έχει προγραμματίσει να εκτελέσει εκτάκτως δρομολόγιο στις 16:00 για να εξυπηρετήσει το επιβατηγό κοινό αναφέρει ο taxydromos.gr.

Η κ. Κωνσταντά ενημέρωσε ότι 162 άτομα προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το επιβατηγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος», όμως τα υπόλοιπα 105 που ήταν να επιβιβαστούν με αυτοκίνητα δεν κατέστη δυνατό να εξυπηρετηθούν και περιμένουν στο λιμάνι του Βόλου για να αποχωρήσουν με το νέο δρομολόγιο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber