Ανεβασμένος επάνω στην οροφή ενός λεωφορείου, κάνοντας το σήμα της νίκης, απαθανατίστηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στον Πρόεδρο του Ο.Σ.Υ. για τα τρία οικολογικά λεωφορεία τα οποία οι δημότες του Μαραθώνα θα έχουν για τις μετακινήσεις τους.

«Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Υ. Κος Γ.Οικονομου μας έδωσε σήμερα 3 οικολογικά λεωφορεία ώστε οι πολίτες του Μαραθωνα να έχουν FREE συγκοινωνία !!! Ένα τεράστιο ευχαριστω από τον ΜΑΡΑΘΩΝΑ και εμένα στον Υπ.Μιχαλη Χρυσοχοΐδη που σε τρεις μέρες μας έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα μας!!!», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στο Instagram και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.

Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Υ. Κος Γ.Οικονομου μας έδωσε σήμερα 3 οικολογικά λεωφορεία ώστε οι πολίτες του Μαραθωνα να έχουν FREE συγκοινωνία !!! Ένα τεράστιο ευχαριστω από τον ΜΑΡΑΘΩΝΑ και εμένα στον Υπ.Μιχαλη Χρυσοχοΐδη που σε τρεις μέρες μας έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα μας!!!

A photo posted by ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) on