Το τελευταίο αντίο στη 14χρονη που πέθανε μετά από χειρουργική επέμβαση για γαστρικό δακτύλιο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι σήμερα Τρίτη (22/6) στην περιοχή της Επανομής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πλήθος κόσμου, κληρικών αλλά και τοπικών παραγόντων βρέθηκαν στον Ιερό Ναό για την κηδεία της 14χρονης, η οποία όπως καταγγέλλει η οικογένεια της, έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, ο πάτερ Βησσαρίων, ο οποίος, σύμφωνα με την τοπική σελίδα, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους στον Ιερό Ναό να ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη την ώρα που έφτανε στην εκκλησία η σορός της κόρης του.

Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι φαίνεται ότι δεχόταν bullying για τα κιλά της. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας ο θάνατος της ανήλικης προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη, άλλα μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή.