Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη τις προσπάθειες που έκανε για να πάρει συνέντευξη από τον καθ’ ομολογίαν δράστη της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά.

Στα ηχητικά που έδωσε στη δημοσιότητα η Α. Νικολούλη, ένας δημοσιογράφος της εκπομπής είχε αναλάβει τον ρόλο της φωνής του πιλότου ο οποίος από το πρώτο τηλεφώνημα ήταν ξεκάθαρο πως προσπαθούσε να αποφύγει την δια ζώσης συνάντηση, ενώ το ίδιο ξεκάθαρος ήταν και ο τρόπος που προσπαθούσε να αποφύγει να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της δημοσιογράφου.

Συνολικά η Α. Νικολούλη έδωσε στη δημοσιότητα έξι πρώτες επαφές που είχε με τον πιλότο και σε όλες του ζητούσε να βρεθούν από κοντά για να συνομιλήσουν όχι για την ουσία της υπόθεσης, το αστυνομικό μέρος της, δηλαδή, αλλά για την σχέση του και τη ζωή του με την Καρολάιν.

Όταν ο πιλότος είδε πως δεν μπορεί να αποφύγει την δημοσιογράφο επικαλέστηκε την σιγή ασυρμάτου που του είχε επιβάλει η ΕΛΑΣ (όπως ο ίδιος ισχυριζόταν). Και το έκανε αυτό ακόμα και όταν η Α. Νικολούλη του είπε πως είχε επικοινωνία με τους αστυνομικούς και εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα.

Οι πολύπειρη δημοσιογράφος εκτίμησε πως ο πιλότος δεν ήθελε να βρεθούν από κοντά προκειμένου να μην κάνει κάποιο λάθος το οποίο θα τον εκθέσει, ενώ επανέλαβε για ακόμα μια φορά πόσο εντύπωση της έκανε ότι όσες φορές και να μίλησε μαζί της δεν ανέφερε ποτέ με το όνομά της τη σύζυγό του.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αποκάλυψε και έξι ακόμα επικοινωνίες που είχε μαζί του (συνολικά έγιναν 12) και στις οποίες, ίσως επειδή πλέον ο ίδιος είχε πιεστεί πολύ, έβγαλε, σύμφωνα με την Α. Νικολούλη, έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα για δυο συγκεκριμένες πληροφορίες. Η πρώτη αφορούσε την ασφάλεια ζωής που υποτίθεται ότι είχε κάνει η Καρολάιν και η δεύτερη για μια συνάντηση που είχε η άτυχη κοπέλα με έναν ιερέα και την κουβέντα που είχαν οι δυο τους.

Και για τις δυο περιπτώσεις η αντίδραση του πιλότου ήταν έντονη και για την μεν ασφάλεια ζωής ζήτησε τα ονόματα των δημοσιογράφων που το είχαν αναπαραγάγει, ενώ κατηγόρησε για ψευδομαρτυρία τον ιερέα, χωρίς ποτέ να έχει βγει στον αέρα της εκπομπής τα όσα είχαν ειπωθεί με την Καρολάιν!

Η Αγγελική Νικολούλη έκλεισε την αναφορά της σε αυτές τις 12 φορές που επικοινώνησε με τον πιλότο υπογραμμίζοντας με νόημα πως όσες φορές του ζήτησε να μιλήσει, όχι για την δικογραφία αλλά για την απώλεια της Καρολάιν, εκείνος σταματούσε σε εκείνο το σημείο τη συνομιλία τους.