Με αναφορά στο έγκλημα που έχει σοκάρει την κοινωνία και θύμα την 20χρονη Καρολάιν, ξεκίνησε η πρωινή εκομπή του Ant1, «Πρωινό».

Τόσοι οι παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, όσο και οι συντελεστές της εκπομπής φάνηκαν συντετριμμένοι με τις εξελίξεις και ειδικάμε το γεγονός πως ο ο 33χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, ήταν αυτός που ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

«Ποιος κοιμήθηκε το βράδυ; Ποιος δεν το συζητάει;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά. Αφού παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Στην κηδεία της γυναίκας που είχε σκοτώσει, είχε το παιδί αγκαλιά. Τι λόγο είχε να πάρει το παιδί και να πάει στην κηδεία και δεύτερον, η σκηνή που με έχεις συγκλονίσει είναι που αγκαλιάζει έναν προς έναν τους συγγενείς της γυναίκας του και δη τη μάνα της γυναίκας που φέρεται ότι δολοφόνησε, για να της συμπαρασταθεί. Επί 37 μέρες είχε σκηνοθετήσει και ακολουθήσει ένα σχέδιο, κορόιδευε όλον τον κόσμο, απορώ πώς είναι δυνατόν να κάνεις δολοφονία και από εκεί και πέρα πώς σου πάει να αγκαλιάζεις τη μάνα, που σκότωσες το παιδί της».

Η Φαίη Σκορδά, από τη πλευρά της σημείωσε: «Ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι τους, έβαλε το μωρό να είναι δίπλα στη νεκρή μάνα, σκότωσε το σκυλί τους, είπε σε όλους ότι ήταν ξένοι, έβγαινε στις κάμερες, ανέβασε post… Μετά αυτή η μάνα τι να κλάψει; Να ξέρεις ότι έχεις αγκαλιάσει αυτό που σκότωσε την κόρη σου».

Γλυκά Νερά – Πρώην ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.: Η γλώσσα του σώματος είναι αλάνθαστη

Το «Πρωινό» φιλοξένησε μέσω ζωντανής σύνδεσης, τον πρώην ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ., Θανάση Κατερινόπουλο ο οποίος σχολίασε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις αντιδράσεις του 33χρονου πιλότου από τη μέρα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέχρι και την ομολογία του.

«Η γλώσσα του σώματος είναι αλάνθαστη. Ο πιλότος από την πρώτη στιγμή τα είπε όλα με την παρουσία του. Το βλέμμα του κοίταζε κάτω, δεξιά και αριστερά όταν μιλούσε στις κάμερες. Στη διάρκεια της κηδείας κρατούσε το παιδί του αγκαλιά. Δεν υπήρχε ένας να κρατήσει το παιδί του; Έπρεπε να κρύβει τα χέρια του, δεν το έκανε συνειδητά. Η ψυχραιμία που υπέδειξε δεν έδενε με την ψυχραιμία ανθρώπου που χάνει τον άνθρωπό του» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Κατερινόπουλος.