Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Τελ Αβίβ που ζει την κόλαση στο Ισραήλ. «Δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα να ξυπνάς στη μία το πρωί από τον συναγερμό και να πρέπει μέσα σε ενάμισι λεπτό να βρεθείς στο καταφύγιο», λέει στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις Έξι» ο πολιτικός μηχανικός, Νικόλας Καψάλης, ο οποίος μαζί με την οικογένεια του ζουν την ανάφλεξη των συγκρούσεων τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ. Καψάλης βρίσκεται στην ισραηλινή πρωτεύουσα εδώ και λίγους μόνο μήνες και για πρώτη φορά αντιμετωπίζει αυτήν την κατάσταση. «Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δύο βράδια δεν έχουμε κοιμηθεί πολύ καλά. Νιώθεις τον φόβο γιατί ακούς τις αναχαιτίσεις των ρουκετών. Εμείς σαν οικογένεια προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στην κόρη μου για να μη καταλάβει τίποτα. Είναι τρομακτικό», ανέφερε ο πολιτικός μηχανικός, οποίος σκέφτεται μέχρι και να στείλει την οικογένεια του πίσω στην Ελλάδα.

Ο ίδιος περιγράφει πως οι δύσκολες ώρες είναι οι βραδινές, καθώς το πρωί πηγαίνουν κανονικά στις δουλειές τους ή κάνουν τα ψώνια τους. «Στο νοτιοανατολικό Τελ Αβίβ είναι πιο κρίσιμη η κατάσταση. Οι ντόπιοι όμως μας καθησυχάζουν πως μέχρι το Σάββατο ή την Κυριακή η κατάσταση θα έχει ηρεμήσει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.