Συγκλονίζει ο γιος της 68χρονης από την Πέλλα που πέθανε λίγες μόλις ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Pfizer και ο οποίος αναζητά την αλήθεια για το τι συνέβη στη μητέρα του.

«Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή. Να μάθουμε ακριβώς τι έγινε. Γιατί κάτι έγινε. Δεν “έφυγε” έτσι η μητέρα μας. Την πήγαμε το πρωί και το βράδυ όταν την ξαναπήγαμε δεν προλάβαμε να την ξαναπάρουμε» είπε μιλώντας στο Mega.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο με κάποια συμπτώματα από το σπίτι ήδη τα οποία ήταν συνήθη συμπτώματα δηλαδή εμετός διάρροια, εφίδρωση και πόνος στο στήθος» λέει περιγράφοντας τα πρώτα συμπτώματα που εμφάνισε η γυναίκα το βράδυ της 4ης Μαΐου όταν και έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Μετά από 4 ώρες στο νοσοκομείο της Έδεσσας, η 68χρονη γύρισε σπίτι, όμως τα συμπτώματα επανεμφανίστηκαν πιο έντονα μέσα στη νύχτα. «Πήγε η αδερφή μου και την πήρε από το σπίτι κατευθείαν αλλά ήταν το τελευταίο. Έπαθε έμφραγμα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο αυτοκίνητο λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο». Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα απεβίωσε.

«Η μητέρα μου έκανε το εμβόλιο πολύ συνειδητά κι εμείς έχουμε κλεισμένοι άλλοι ραντεβού για να κάνουμε κι εμείς το εμβόλιο. Δεν είμαστε αρνητές του εμβολίου σε καμία περίπτωση. Απλά συνέβη αυτό και θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη», υποστήριξε.