Σας αρέσει το πλέξιμο; Πάρτε τις βελόνες σας και ελάτε στο Σύνταγμα. Το πρώτο Plexis Fashion Party είναι γεγονός και πραγματοποιείται ήδη στο μετρό του Συντάγματος.

Ο εκθεσιακός χώρος έχει μεταμορφωθεί σε μια γιορτή με πολύχρωμες κλωστές, και κεντήματα. Οικολογικά νήματα, νήματα που πλέκονται χωρίς βελόνες αλλά με τα χέρια ή με τα δάχτυλα, αξεσουάρ για πλεκτά, χειροποίητες βελόνες, gadget που θα κάνουν το πλέξιμο ακόμα πιο εύκολο, αλλά και επιδείξεις με τις τελευταίες τάσεις της μόδας του πλεκτού κατακλύζουν το μετρό, στην καρδιά της Αθήνας.

Το Plexis Fashion Party είναι ανοιχτό ως την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 ως τις 22.00 για να μυήσει μικρούς και μεγάλους στην τέχνη των βελονών.

Με αφορμή το Plexis Fashion Party, η ομάδα του Ftiaxto.gr διοργανώνει το πρώτο «Πλέκω στο τρένο». Αύριο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι μας δίνουν ραντεβού στους σταθμούς Κηφισιά, Πειραιάς, Αγ. Αντώνιος, Αγ. Δημήτριος, Αιγάλεω και Δουκίσσης Πλακεντίας για να πλέξουμε παρέα στο πρώτο βαγόνι καθώς οι συρμοί θα κατευθύνονται προς το Σύνταγμα.

Προορισμός θα είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα και το Plexis Fashion Party!