Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά της άνοιξης και η διάθεσή μας έχει αλλάξει αισθητά. Κι όπως κάθε άνοιξη, είναι η ώρα για κάποιες αλλαγές στο σπίτι μας – στο χώρο μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ευχάριστο και γεμάτο χρώματα.

Η νέα συλλογή με σεντόνια από τα  Pennie, είναι εδώ και υπόσχεται να δώσει χρώμα και να σας αλλάξει τη διάθεση. Είτε είστε λάτρεις του μονόχρωμου είτε του εμπριμέ, η νέα συλλογή Pennie, θα φέρει στην κρεβατοκάμαρά σας, τις έντονες ανοιξιάτικες αποχρώσεις, αλλά και τα φλοράλ και εμπριμέ σχέδια, που θα δώσουν μια νότα αισιοδοξίας & κομψότητας στο υπνοδωμάτιό σας.

Μια Ελληνική επιχείρηση με  πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας, έρχεται να σας αλλάξει το σπίτι και μαζί και τη διάθεση αυτήν την Άνοιξη.

MICROSILK ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΖΑΚΑΡ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ – ΚΟΥΒΕΡΛΙ POINT

Η νέα συλλογή Point, έχει ό,τι χρειάζεται για να τη λατρέψετε!

Οι νέες ανοιξιάτικες αποχρώσεις, όπως το μελιτζανί, το πετρόλ, το μπορντώ & η πούδρα δίνουν χρώμα στην κρεβατοκάμαρά σας και ζωντανεύουν την άνοιξη στο δωμάτιό σας.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε 9 αποχρώσεις και περιλαμβάνει σεντόνια με & χωρίς λάστιχο, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες και κουβερλί.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΧΟΥΡΙ CLEMETNINE

Για προσωπικότητες που αγαπούν το ethnic style, η σειρά clementine, είναι εδώ για να σας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Εμπριμέ σεντόνια με σχέδιο λαχούρι και διαθέσιμη σε 2 αποχρώσεις, θα δώσει έναν εναλλακτικό αέρα στην κρεβατοκάμαρα.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΖΕΥΓΟΣ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ LEONIE

Για όσους αγαπούν τις παλ αποχρώσεις, τα Pennie έχουν και πάλι τη λύση. Η σειρά Clementine, σε σοκολά και γκρι απόχρωση, δίνουν την ανοιξιάτικη ηρεμία που χρειάζεται σε κάθε υπνοδωμάτιο.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΡΙΓΕ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ DANIELLE

Κλασσικό, μα πάντα απαραίτητο! Φτιαγμένο από 100% βαμβάκι η σειρά σεντονιών Danielle, χάρη στην άριστη ποιότητα αγκαλιάζει το σώμα σας και χαρίζουν μια αίσθηση απαλότητας.

 ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΦΛΟΡΑΛ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ ALIDA

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλούδια από μια ανοιξιάτικη κρεβατοκάμαρα! Τα σεντόνια Alida, υπόσχονται να γεμίσουν χρώματα και ανοιξιάτικες μυρωδιές το δωμάτιό σας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ IVETTE

Εμπριμέ πανωσέντονο Pennie, από 100% βαμβάκι. Διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις (σάπιο μήλο & σιέλ). Ιδανικό για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον και να χαρίσει στιγμές απόλαυσης στον προσωπικό σας χώρο.

Βρείτε την άνοιξη και το καλοκαίρι στις συλλογές Pennie και χαζέψτε με την ησυχία σας τις νέες μας σειρές:

Στο pennie.gr

Στο blog Pennie

Στον κατάλογο Pennie