Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται ο 86χρονος πατέρας του Δημοσθένη Σαρηγιάννη, παρόλο που έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις από τις 9 Φεβρουαρίου, όπως ο ίδιος ο καθηγητής έκανε γνωστό.

Σε συνέντευξή του στο Thecaller WEB TV, ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ είπε πως «είναι ο πατέρας μου στο νοσοκομείο με Covid. Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες. Είναι 86 ετών, εμβολιασμένος, από 9 Φεβρουαρίου με δεύτερη δόση. Κόλλησε μάλλον όταν μπήκε στο νοσοκομείο για μια μετάγγιση που αναγκάστηκε να κάνει και μάλλον πρέπει να κόλλησε κάπως έτσι. Γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε».

«Το καλό νέο για όλους μας, και για τον ίδιο, είναι ότι από τη μια κόλλησε και δείχνει ακριβώς το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε έτσι κι αλλιώς και ειδικά οι ευπαθείς. Και ειδικά όλοι μας γιατί έχουμε κάποιον ευπαθή στο σπίτι» ανέφερε προσθέτοντας ότι «ο εμβολιασμός βοηθά τουλάχιστον τους ευπαθείς ώστε να μην τους επιβαρύνει υπερβολικά η covid».

«Ο πατέρας μου έχει καρδιακή ανεπάρκεια οπότε ήταν πολύ δραματικός ο συνδυασμός. Ελπίζω ότι δεν θα είναι τόσο δραματικός ακριβώς με αυτή την έννοια» υπογράμμισε.