Σύσκεψη πραγματοποιείται στην Περιφέρεια Κρήτης για τα εργατικά ατυχήματα, με αφορμή τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν τελευταία στο Ηράκλειο και είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 47χρονου οικοδόμου, πατέρα δύο παιδιών, τη Δευτέρα από ηλεκτροπληξία και τον σοβαρό τραυματισμό των τεσσάρων ατόμων στο οινοποιείο.

Η σύσκεψη γίνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και στόχο να συζητηθούν μέτρα πρόληψης των εργατικών ατυχημάτων και ενίσχυσης της ασφάλειας των εργαζομένων.

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και του «Βενιζέλειου» τα 4 άτομα ηλικίας 29, 40, 41 και 46 χρονών, που υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην περιοχή Παλιανής, όταν κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, για άγνωστο λόγο, έσπασε λάστιχο με καυστική ποτάσα και τους περιέλουσε.

Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του «Βενιζέλειου» και άλλοι δύο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου- ο ένας εκ των οποίων έχει απολινωθεί- ενώ εξετάζεται η αερομεταδιακομιδή για όποιους κριθεί αναγκαία, σε Εξειδικευμένη Μονάδα Εγκαυμάτων της Αθήνας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.