Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ο Αρκάς μεταφέρει την ιστορία ενός δίχρονου παιδιού που διαγνώστηκε πριν έναν χρόνο με απλασία μυελού των οστών, καταφέρνοντας να βγει νικητής.

Τον αγώνα που έδωσε, περιγράφει ο πατέρας του, ο οποίος στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δημιούργημα του Αρκά, τον Θανασάκη, καθώς ο μικρός ήρωας κράτησε παρέα στην οικογένεια όλες τις δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανάρτηση: Καλησπέρα σας, Πριν από περιπου 1 χρόνο, ο γιος μου διαγνώστηκε με απλασία μυελού των οστών. Μέσα του Μάρτη, σαν να ήταν χθες. Μέσα σε ένα μήνα τον Απρίλη, ήρθαμε στην Γερμανία για μεταμόσχευση. Εκτός όλου αυτού, είχαμε και το θέμα του covid19, και η γυναίκα μου έγγυος με το 2ο μας μωράκι 4 μηνών. Όταν ήρθαμε Γερμανία, έμεινε η γυναίκα μου στο νοσοκομείο, και εγώ για τις πρώτες ημέρες, δικαιούμουν επίσκεψη 1ας ώρας κάθε μέρα. Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό που επικρατούσε στις ζωές μας, και το ξαφνικό της κατάστασης, προσπαθούσαμε από κάπου να ποιαστούμε…. Τότε ήρθε στην ζωή μου, ο Θανασάκης….
Μέσα στην στεναχώρια μου, έγινα πλέον φανατικός θαυμαστής.. εγώ, η γυναίκα μου, ο γιος μου (φανατικός και των πατάτων τηγανιτών, τυχαίο;), και διαβάζουμε και της μικρής πλέον… 🙂
Μας έκαναν δώρο τα βιβλία του Θανασάκη, φανέλες, μάσκες, φουτεράκια…
Ο γιος μου τώρα αναρρώνει στο σπίτι. Θεωρείται η μεταμόσχευση επιτυχής, αλλά είχαμε και άλλες επιπλοκές, και έτσι είμαστε στην αναμονή… Τον είχαμε χάσει 2 φορές, για αυτό είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στο διαμέρισμα μας που ενοικιάζουμε στην Γερμανία, και ανυπομονούμε να πάμε στο σπίτι μας (ΚΥΠΡΟΣ).
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Θανασάκη που μέσα σε αυτή την δύσκολη μας κατάσταση, κάθε μέρα με έκανε να ρίχνω ένα όμορφο χαμόγελο και αυτό με βοήθησε ψυχολογικά… Να είσαστε καλά, δυνατοί και ανυπομονούμε για τα επόμενα. Ο γιος μου είναι τώρα 2 και κάτι χρονών, και ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει ενήλικας, μέχρι να μάθουμε ποια είναι τελικά αυτή η θίθυ… :))
Τα φιλιά μας από Γερμανία, και ελπίζουμε σύντομα από την Κύπρο..

Καλησπέρα σας, Πριν από περιπου 1 χρόνο, ο γιος μου διαγνώστηκε με απλασία μυελού των οστών. Μέσα του Μάρτη, σαν να…

Posted by ARKAS -The Original Page on Monday, March 8, 2021
TAGS