Μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης καταφθάνουν από το εξωτερικό στη χώρα μας για τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την κεντρική Θεσσαλία το μεσημέρι της Τετάρτης (3/3).

Μήνυμα από την ΥΠΕΞ της Βουλγαρίας

Η υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Εκατερίνα Ζαχαρίεβα επικοινώνησε με Νίκο Δένδια για να εκφράσει τη συμπαράσταση της χώρας της για το σεισμό, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Χριστοδουλίδης: Σε ετοιμότητα να συνδράμει η Κύπρος

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, επικοινώνησε με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια, για να εκφράσει την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού και την ετοιμότητα της χώρας του να συνδράμει μετά το σεισμό που σημειώθηκε στην Κεντρική Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Ν. Δένδια στο Twitter.

Αλληλεγγύη από τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γκάμπι Ασκενάζι επικοινώνησε με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια για να εκφράσει την αλληλεγγύη και συμπαράσταση για το σεισμό που έπληξε την Κεντρική Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Στο πλευρό των δήμων της Θεσσαλίας και η ΚΕΔΕ

Στο πλευρό των δήμων της Θεσσαλίας που επλήγησαν σήμερα από τον ισχυρό σεισμό, είναι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Ο πρόεδρος της και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, βρέθηκε άμεσα στο Δήμο Τυρνάβου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της δημοτικής Αρχής για την ανάληψη όλων των αναγκαίων πρωτοβουλιών και δράσεων σε συνεργασία και με το κράτος, για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού