Ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Πέμπτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «T-Live» αναφέρθηκε σε μια προσωπική δήλωση την οποία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ως απάντηση σε σχόλια που δέχεται λόγω της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί στην υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε λίγη ώρα θα κυκλοφορήσει μια προσωπική μου δήλωση για τα όσα έχω υποστεί μέσω του διαδικτύου από τις εμφανίσεις ηθοποιών, τραγουδιστών, συνδικαλιστών ακόμη και μοδίστρων.

Τι υπέστην από μια ανάρτηση του κ. Πολάκη, τα ξημερώματα. Είναι η ώρα που αυτός καταστρέφει τους συνανθρώπους του. Η απάντηση μου είναι σκληρή. Ελπίζω να προλάβετε να τη διαβάσετε στην εκπομπή σας.

Αλλά να ξέρετε ότι εναντίον όλων αυτών, γιατί κάποιοι λένε ότι ο Κούγιας τρομοκρατεί τους μάρτυρες, τρομοκρατεί τον έναν… τρομοκρατεί τον άλλον… Όποιος λέει την αλήθεια δεν τρομοκρατείται από κανέναν. Είμαι σε λίγο 50 χρόνια δικηγόρος. Αυτήν την ακραία συκοφαντική δυσφήμιση μέσω αυτών των τοποθετήσων, την προσπάθεια ακόμα να κάμψουν το φρόνημα μου, μέσω του γιου μου και της επιθέσεως που δέχθηκε, δεν πρόκειται να την συγχωρήσω σε κανέναν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.