Νέα κινητοποίηση έξω από το δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου και πορεία σε κεντρικούς δρόμους πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στο καθολικό lockdown, στα πλαίσια της αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού.

Ήταν η τέταρτη φορά που συγκεντρώθηκαν πολίτες στην πλατεία Ευόσμου από το περασμένο Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, οπότε και ξεκίνησαν τα νέα μέτρα και η δεύτερη πορεία σε δρόμους του Ευόσμου και του Κορδελιού μέσα σε λίγα 24ωρα.

Επίσης, στο πλαίσιο στήριξης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που διέκοψαν τη δραστηριότητα τους υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας και του lockdown η δημοτική αρχή Κορδελιού – Ευόσμου ανακοίνωσε πως απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και κοινόχρηστων χώρων και πως μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση απαλλαγής στον δήμο ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον δήμο και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για την υποβολή των αιτήσεων.