Η ιστορική ελληνική γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, συνεχίζει να καινοτομεί, με νέα προϊόντα,  εστιάζει στο φρέσκο γάλα, ενδυναμώνει τους μικρούς έλληνες παραγωγούς!

Μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά, δυο νέες φρέσκες ποιοτικές προιοντικές επιλογές από την ΔΕΛΤΑ στη σειρά «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες». Πρόκειται για το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα. Οι δύο νέες παραπάνω ποιοτικές επιλογές γάλακτος συλλέγονται καθημερινά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και φτάνουν στο ποτήρι μας, στην ειδική σχεδιασμένη διάφανη συσκευασία που παρέχει ειδική προστασία από το φως.

Η σειρά «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» της ΔΕΛΤΑ ολοκληρώνονται με τα αντίστοιχα αυθεντικά στραγγιστά αλλά και αγελάδος γιαούρτια με πλούσια παραδοσιακή γεύση όπως παλιά.

Η ΔΕΛΤΑ, με σεβασμό στο περιβάλλον, κάνει πράξη την δέσμευση της να προστατεύει «κάθε τι που αξίζει» φέρνοντας πρώτη το φρέσκο γάλα σε συσκευασία με έως 35% rPet, ανακυκλωμένο πλαστικό. Μια ακόμη καινοτομία στη νέα συσκευασία των «Μικρών Οικογενειακών Φαρμών» της ΔΕΛΤΑ είναι και το μεταλλικό καπάκι, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία γάλακτος με καλύτερη προστασία.

Η σειρά «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» της ΔΕΛΤΑ από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της ΔΕΛΤΑ για προσφορά ποιοτικού γάλακτος από τη συσκευασία μέχρι την τελευταία σταγόνα που φτάνει στο ποτήρι μας, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά, τη μεστή παραδοσιακή γεύση και την πυκνή υφή του όπως παλιά.