Συνεχίζονται οι ενέργειες υποστήριξης του Δημήτρη Κουφοντίνα. Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 20 ατόμων πέταξε τρικάκια και άπλωσε ένα πανό με συνθήματα συμπαράστασης γύρω στις 13:00 έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, Αγγελικής Αλειφεροπούλου, στη Γλυφάδα.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δράστες απομακρύνθηκαν και διέφυγαν χωρίς να αναφερθούν μέχρι στιγμής προσαγωγές ή συλλήψεις από την Αστυνομία.

Δέκα προσαγωγές σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, πανό για τον Δημήτρη Κουφοντίνα προσπάθησαν να σηκώσουν άτομα που πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το κτίριο της ΕΡΤ-3, επί της οδού Αγγελάκη, όπου λειτουργεί ραδιοφωνικός σταθμός, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα στην είσοδο του κτιρίου και η Αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές.

Χρηστίδης: Επίθεση απαράδεκτη και καταδικαστέα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, πήρε θέση για το περιστατικό και καταδίκασε τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου.

«Η επίθεση εναντίον της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Δεν θα περάσει. Η κυβέρνηση του “νόμος και τάξη” έμεινε στα λόγια για ακόμη μία φορά», δήλωσε.

(Φωτογραφία αρχείου)