Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη μέσω διαδικτύου, ο πατέρας Αντώνιος και παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου καθώς και ο πρόεδρος Δ. Κοσμίδης και μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Nίκος Καπετανίδης», όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του που τα γραφεία της Περιφέρειας «πλημμύρισαν» από παιδικές φωνές, ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα, ευχαρίστησε τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγων και ευχήθηκε σε όλους υγεία και μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο πατέρας Αντώνιος ευχαρίστησε για τη διαχρονική στήριξή της Περιφέρειας στην Κιβωτό. Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τον συνεχάρη για το έργο του σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της Κιβωτού ενώ στον πρόεδρο Δ. Κοσμίδη όσο και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου, παρατήρησε πως «τα ήθη και οι παραδόσεις του Ποντιακού Ελληνισμού είναι αναπόσπαστος κρίκος της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομίας». Με τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία ο περιφερειάρχης επισήμανε μεταξύ άλλων: «Ατενίζουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, ενωμένοι και με αλληλεγγύη θα βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια. Θα είμαστε πιο δυνατοί και θα παλέψουμε για να δώσουμε στην Αττική και στη χώρα τη θέση που της αξίζει».

(φωτογραφία αρχείου)