Η φετινή χρονιά που σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται, ξεκίνησε με μία μεγάλη πρόκληση που αναμφίβολα είχε έναν τεράστιο αντίκτυπο για την παγκόσμια οικονομία και κοινότητα. Την ίδια όμως στιγμή, η πανδημική κρίση του Covid-19 έφερε στο προσκήνιο αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση, η άμεση ανταπόκριση, το ειλικρινές ενδιαφέρον. Έτσι, για πρώτη φορά κυβερνήσεις, φορείς, οργανισμοί και επιχειρήσεις, συνεργάστηκαν και ανέλαβαν σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις για το κοινό καλό, τη στήριξη όσων βρέθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και κλάδων σημαντικών για την οικονομία και την κοινωνία.

Σήμερα, με στόχο την εκκίνηση της οικονομίας και ειδικότερα του κλάδου της εστίασης, η Edenred αξιοποιεί την τεχνογνωσία της και μαζί με τους περισσότερους από 200,000 κατόχους Ticket Restaurant®, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να ενισχύσουν τον κλάδο της εστίασης.

O τρόπος είναι απλός. Έως και 31 Δεκεμβρίου, η Edenred καλεί τους κατόχους καρτών Ticket Restaurant®, να κάνουν «ένα δώρο για το καλό» επιλέγοντας να απολαύσουν, αγαπημένες γεύσεις, από καφέ και εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου της. Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τη συμμετοχή του κοινού, στόχος είναι να ενισχυθούν άμεσα περισσότερα από 4.000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια, σε ολόκληρη τη χώρα.

Έτσι λοιπόν, για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε με κάρτες Ticket Restaurant® από €10 και άνω, η Edenred σας επιστρέφει άμεσα στην κάρτα σας €3, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ – σε κάθε σας συναλλαγή. Με τον τρόπο αυτό δίνει ένα σημαντικό κίνητρο να στηρίξουμε όλοι μαζί την εστίαση που συνεχίζει να πλήττεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Αν είστε κάτοχος κάρτας Ticket Restaurant®, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας καφέ ή εστιατόριο και να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Φυσικά ισχύει και για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα από τις συνεργαζόμενες πλατφόρμες food delivery, online και τηλεφωνικά, πάντα με τη χρήση της Ticket Restaurant® κάρτα σας.

Επαγγελματίες-συνεργάτες της Edenred αναγνωρίζουν ότι η εταιρεία ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες βρίσκεται δίπλα τους εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτό θα δώσει μία ώθηση στα καταστήματα που έχουν πληγεί από τον Covid-19. Ταυτόχρονα, και οι ίδιοι οι κάτοχοι καρτών Ticket Restaurant® χαίρονται που μπορούν να στηρίξουν τα καταστήματα της εστίασης με έναν τόσο απλό τρόπο κερδίζοντας παράλληλα μία επιβράβευση που μπορεί να φτάσει και το 30% της αξίας της συναλλαγής.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου κάνε κι εσύ «ένα δώρο για το καλό» και στήριξε το αγαπημένο σου καφέ και εστιατόριο που σήμερα έχουν ανάγκη τη στήριξή μας περισσότερο από πότε.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Edenred και το «Ένα δώρο για το καλό» εδώ.