Νέο lockdown, τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, η κάθε μέρα μοιάζει απελπιστικά πολύ με την επόμενη (και την προηγούμενη) και ο χειμώνας φαίνεται μακρύς και απαιτητικός. Είμαστε στη φάση που χρειαζόμαστε και εκτιμούμε καθετί που μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας πιο απλή, τη ζωή μας πιο εύκολη, πιο οικονομική και, πάνω απ’ όλα, πιο ασφαλή.

Όλα αυτά, μπορούμε να βρούμε στο ΑΒ Εshop. To ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος μάς προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία 11.000 προϊόντων και συγκεντρώνει κάθε μέρα 2.000 προσφορές, για μεγαλύτερη οικονομία. Η ευκολία, η άνεση, η ταχύτητα και η ασφάλεια έρχονται μαζί με τις νέες υπηρεσίες και επιλογές που μας δίνει, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Με €40 ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, μπορούμε να παραλάβουμε τα online ψώνια μας στο σπίτι. Η υπηρεσία «Παράδοση στο σπίτι» εξυπηρετεί ήδη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και 21 ακόμη πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σέρρες, Τρίκαλα, Τύρναβος, Χαλκίδα, Χίος). Και πολύ σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και στην Άμφισσα και την Κομοτηνή.

Εναλλακτικά, με €40 ελάχιστη παραγγελία, εμείς μπορούμε να κάνουμε online τα ψώνια μας, και οι άνθρωποι της ΑΒ μας τα ετοιμάζουν και μας περιμένουν για να τα παραλάβουμε από το κατάστημα της επιλογής μας. Πρόκειται για την υπηρεσία «Παραλαβή από το κατάστημα», AB Collect, που καλύπτει ήδη 67 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σύντομα ακόμη περισσότερα.

Και αν βιαζόμαστε, το AB Eshop, μέσα από το delivery.gr, μας φέρνει τα ψώνια στην πόρτα μας σε μόλις 2 ώρες! Η υπηρεσία καλύπτει την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με μια ποικιλία 3.000 προϊόντων και απαιτεί ελάχιστη παραγγελία €25.

Το ΑB Eshop είναι ακόμη πιο κοντά μας με νέες υπηρεσίες και σε περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Με στόχο τη δική μας καλύτερη εξυπηρέτηση!

Περισσότερα: ab.gr