Την περιπέτεια που περνά με τον κορονοϊό περιέγραψε μέσα από το νοσοκομείο ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου στην Κρήτη Αντώνης Ζερβός.

«Ο κορονοϊός έδειξε ότι δεν συγχωρεί έστω και την παραμικρή μας αμέλεια» τονίζει μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, επισημαίνοντας ότι παρά τα αυστηρά μέτρα που είχαν ληφθεί στο δήμο νόσησε ο ίδιος καθώς και ένας αντιδήμαρχος.

Τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν είναι πόνος στα κόκαλα, πυρετός και πονοκέφαλος και όπως ο ίδιος είπε «νιώθεις διαφορετικά όταν εκδηλωθούν τα συμπτώματα που ήταν σχετικά ήπια σε σχέση με άλλες περιπτώσεις, αλλά πάντα θα υπάρχει η ανησυχία για τα χειρότερα αφού κανείς δεν ξέρει ποια όργανα μπορεί να χτυπήσει ο ιός σε κάθε άνθρωπο»

«Αυτή τη στιγμή στη μονάδα του νοσοκομείου και γενικότερα στον Άγιο Νικόλαο υπάρχουν 10 με 12 ενεργά κρούσματα» ανέφερε σύμφωνα με το ekriti.gr.

Σχολιάζοντας και τα αποτελέσματα των μετρήσεων στα λύματα της πόλης που καταδεικνύουν το ιικό φορτίο στην περιοχή είπε ότι αυτό κυμαίνεται από 7 έως 10% του πληθυσμού.

Παράλληλα εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλουν γιατροί και προσωπικό του νοσοκομείου μέσα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

«Είναι διαφορετικό» είπε ο κ.Ζερβός, «να κάθεται κανείς στον καναπέ του σπιτιού του και να παρακολουθεί τι συμβαίνει με την πανδημία και διαφορετικό να το βιώνει ο ίδιος όπως συμβαίνει με μένα. Χάνεις μια αγκαλιά των δικών ανθρώπων ένα φιλί από το εγγόνι σου, είναι πολύ διαφορετικό» εξομολογήθηκε.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη: