Μέτρα από το υπουργείο Μετανάστευσης για να μη υπάρχουν ουρές στην Υπηρεσία Ασύλου

Μόνο με ηλεκτρονικό ραντεβού η εξυπηρέτηση


ΕΛΛΑΔΑ
12:00
20/10/2020
Μέτρα από το υπουργείο Μετανάστευσης για να μη υπάρχουν ουρές στην Υπηρεσία Ασύλου
2
loading

Τα μέτρα που έχει πάρει το υπουργείο για να μην υπάρχουν ουρές στην Υπηρεσία Ασύλου αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. Όπως σημειώνει ο υπουργός «χωρίς ουρές σήμερα η Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου. Μόνο με ηλεκτρονικό ραντεβού η εξυπηρέτηση».

Ειδικότερα, συνεχίζει ο κ.Μηταράκης, το Υπουργείο έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση της ψηφιακής πλατφόρμας για τη βέλτιστη εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του κοινού.

Επίσης, η αυτοπρόσωπη παρουσία επιτρέπεται μόνο με ηλεκτρονικά ραντεβού, ενώ η Υπηρεσία ενισχύθηκε με επιπλέον προσωπικό ασφαλείας από σήμερα για τη διατήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας, αποστάσεων και τάξης. Τέλος, λειτουργεί εσωτερικός οργανωμένος χώρος αναμονής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κάτσε

    Γιατί έρχονται και άλλοι λαθρομετανάστες.
    λαθρομετανάστης ο [laθrometanástis] Ο10 θηλ. λαθρομετανάστρια [laθrometanástria] Ο27 : αυτός που μεταναστεύει λαθραία σε μια άλλη χώρα, που δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες μετανάστευσης.
    [λόγ. λαθρο- + μετανάστης· λόγ. λαθρομετανάσ(της) -τρια]

  2. avatar Πρεπει καθε ελληνας πολιτης…

    ...να περασει μια βολτα απο κατεχακη ..να διαπιστωσει ιδιοις ομασι τι ειναι ολοι αυτο οι ανθρωποι που αιτουν ασυλο. !! Ουδεις δεν δικαιουται. Ουδεις απο γειτονικη χωρα... ουδεις ομοθρησκος .. Ασφαλως κ χαμενος χρονος ..εργατοωρες ελ.υπαλληλων... αλλά θα ειναι σαν τον όμορο Σομαλλο που του χορηγήθηκε άσυλο και έκανε βόλτες στη Μόρια...... ή σαν τον αλλο που δηλωνε ψευδώς οτι του απηγαγαν το παιδακι.... ημαρτον

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει