Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με αφορμή ανάρτηση του ηθοποιού για τη Χρυσή Αυγή. Ο δημοσιογράφος ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι τόσα χρόνια ο ηθοποιός δεν είχε πάρει θέση κατά της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστή η εγκληματική της δράση, και αποφάσισε να κάνει ανάρτηση τώρα, μετά από την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Νίκος Μπογιόπουλος έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Τέτοιους πνευματικούς κολοσσούς χρειαζόμαστε: Να βλέπουν τις σβάστικες στα χέρια, τα μαχαίρια στα ναζιστικά χέρια, το αίμα στα ναζιστικά μαχαίρια, κι αυτοί (οι κολοσσοί) να βγάζουν τον σκασμό. Και μετά να επιχειρούν κιόλας να δικαιολογήσουν τον σκασμό τους με την ηχηρή παπαριά τους. Αντί να συνεχίζουν αυτό που τους αρμόζει: να βγάζουν τον σκασμό».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε γράψει στην ανάρτησή του: «Τώρα, επιτέλους μπορούμε να πούμε: Δεν είναι αθώοι. Όχι επειδή το ζήτησε η ελληνική κοινωνία. Αλλά επειδή αποφάνθηκε η ελληνική δικαιοσύνη».

Τέτοιους πνευματικούς κολοσσούς χρειαζόμαστε: Να βλέπουν τις σβάστικες στα χέρια, τα μαχαίρια στα ναζιστικά χέρια, το…

Δημοσιεύτηκε από Μπογιόπουλος Νίκος στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Τώρα, επιτέλους, μπορούμε να το πούμε: Δεν είναι αθώοι.

Όχι επειδή το ζήτησε η ελληνική κοινωνία. Αλλά επειδή αποφάνθηκε η ελληνική δικαιοσύνη.

Δημοσιεύτηκε από Constantinos Markoulakis στις Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.