Μια Ελληνίδα που έχει σπίτι στο νησί είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στην Πάρο. Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα το Κέντρο Υγείας του νησιού με ανακοίνωσή του, η οποία και «ανέβηκε» στα social media.

«Επιβεβαιώνουμε το πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού στην Πάρο. Πρόκειται για Ελληνίδα, με ιδιόκτητη κατοικία στο νησί μας. Ενημερώθηκαν εντός μίας ώρας από την διάγνωση, οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΚΕΠΥ) αλλά και το ΑΤ Πάρου. Εντός της ημέρας θα ανιχνευτούν οι υγειονομικοί (εντός και εκτός ΚΥ) που δυνητικά εκτέθηκαν στον ιό.

Επειδή πολύ συχνά τα κρούσματα δεν είναι μονήρη, η αυστηρότατη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, καθίσταται αυτή τη στιγμή πιο σημαντική από ποτέ.

Τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα,πλένουμε τα χέρια μας, ώστε να περιορίσουμε το πρόβλημα πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Πάρου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.