Η BD ΕΛΛΑΣ (Η BARD έγινε μέλος της BD) με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκε να συμμετάσχει ως χορηγός στη δεύτερη ψηφιακή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Οικονομία και Τεχνολογία στην Υγεία την εποχή της Πανδημίας Covid-19» που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Η  συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 εντάσσεται στο πλαίσιο των ψηφιακών εκδηλώσεων AmChamGR Digital Talks & Events HealthWorld 2020 Series του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου που αποσκοπούν στην ανάδειξη ουσιαστικών προτάσεων που θα συμβάλλουν στην γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κρίσης που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19.

«Στην BD διαχρονικά πρεσβεύουμε και υπηρετούμε την αξία της καινοτομίας στο χώρο της υγείας, καθώς θεωρούμε ότι η καλύτερη τεχνολογία βελτιώνει και απλοποιεί την περίθαλψη των ασθενών. Η σημερινή δύσκολη περίοδος για την παγκόσμια υγεία αναδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αναγκαιότητα για περαιτέρω σύγκλιση του πεδίου της τεχνολογίας και της υγείας, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών υγείας. Εκδηλώσεις, όπως η σημερινή που θέτουν στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου τη στρατηγική ανασυγκρότησης του κλάδου της υγείας σε εθνικό επίπεδο, νομίζω ότι είναι επιβεβλημένες στην παρούσα συγκυρία και η BD ΕΛΛΑΣ δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί αρωγός κάθε τέτοιας προσπάθειας», δήλωσε ο κ. Μανώλης Τριποδιανός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος BDI Greece, αναφερόμενος στην εκδήλωση.